Nyt fra bestyrelsen

Kære alle i Kvak

Her er lidt information fra bestyrelsen her i starten af dykkeråret 2023.
Tak til alle deltagere for en flot indsats til indvielsen af Søsporten i januar.

Der arbejdes på at indrette de forskellige områder i Søsporten, men der er en del koordinering med økonomi, indkøb og indretning, som vi forsøger at løse på tværs af alle tre klubber. Derfor er der lidt ventetid på de helt færdige løsninger i Søsporten.

I Kvak arbejdes der hårdt på at få fyldeanlægget i gang, hvilket sker snarest muligt. Der arbejdes også på indretningen af vores bådhal og udstyrsrum samt opdatering af diverse funktioner i Søsporten.

Der er afholdt møde om turplanlægning for 2023, og der er mange spændende ture i kalenderen til bl.a. Sønderborg, Hirsholmene, Mandal (Norge) og Cypern. Håber at vi snart får godt gang i dykkerturene, og man kan jo starte med at hoppe i havnen og slå katten af tønden på lørdag den 18. februar.

Kom frisk vi ses i Søsporten.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

Generalforsamling 2023 i Kvak

Generalforsamling 2023 i Sportsdykkerklubben Kvak   Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens årsberetning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Valg af

Læs mere »

Fejring på Aarhus Lystbådehavn

I anledningen af at Aarhus Lystbådehavn får certifikatet for Sikker Havn, afholdes der en fejring mandag den 12. juni. Fejringen vil foregå ved Træskibshavnen, hvor

Læs mere »