Ny kasserer i KVAK

Johanne har meddelt bestyrelsen, at hun ønsker at fratræde posten som kasserer samt udtræde af bestyrelsen i Sportsdykkerklubben Kvak.

Johanne begrunder sin beslutning med personlige årsager og vi ønsker hende alt det bedste for fremtiden. Tak for indsatsen, Johanne.

I den anledning har bestyrelsen, på bestyrelsesmødet den 6. marts 2023, truffet afgørelse om, at suppleant Peter Bremer tiltræder posten i perioden frem til den ordinære generalforsamling i efteråret. 

Peter Bremer vil få hjælp af Michael Heilbuth til at håndtere opgaven som kasserer, da det er en meget ny rolle for Peter.

Frem mod den ordinære generalforsamling forstår der et arbejde med at finde en ny kasserer for Sportsdykkerklubben KVAK. Så skulle du have lyst til at blive klubbens nye kasserer, så tag gerne fat i bestyrelsen, så vi sammen kan få en snak om den vigtigste rolle i KVAK.

På vegne af bestyrelsen,

Med venlig hilsen

Mette Wraa Nielsen
Formand, Sportsdykkerklubben KVAK

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

KVAK Madklub

På mandag er der igen mulighed for at møde dine gode dykkervenner over et måltid mad, når KVAK Madklub igen holder åbent. Denne gang er

Læs mere »

Ny kasserer i KVAK

Johanne har meddelt bestyrelsen, at hun ønsker at fratræde posten som kasserer samt udtræde af bestyrelsen i Sportsdykkerklubben Kvak. Johanne begrunder sin beslutning med personlige

Læs mere »

Info til medlemmerne (nøglebokse)

Der er nu opsat nøglebokse i metalværksted og i bådhallen. Boksene giver adgang til Kvaks skabe i henholdsvis værksted og skabsgang. Nøgleboksen i værkstedet har

Læs mere »