Midlertidig ibrutagningstilladelse af Søsporten

Vi har langt om længe fået foden lidt inden for i Søsporten, da vi har opnået midlertidig ibrugtagningstilladelse.

Udkast af mail fra projektleder ved Århus Kommune:

“Kære alle

Det er med stor glæde, at jeg endelig kan meddele, at vi har fået en midlertidig ibrugtagningstilladelse.

Lige nu er der en gulvmand, der går og sliber gulvet i vindfanget. Han bliver færdig i dag (red: tirsdag).

Så fra i morgen har i fuld råderet over hele huset. Der er stadig enkelte mangler, der ikke er udbedret, og som vi arbejder på bliver udført hurtigst muligt, og endelig er der kunstneren, der lige skal have hængt de sidste effekter op.

Men tillykke med huset.”

Hvad betyder det så?

Det betyder, at vi kan komme igang med at flytte ind, få sat spillet op, få indrettet bådhallen, bygget flaskereoler, få båden hjem mv.
På mandag mødes vi i klubben for at lægge en plan for indretningen og vi håber, at der vil være god opbakning til at vi hurtigt kommer på plads.

Beklageligvis må vi konstatere, at vi endnu ikke kan få kompressoren hjem, da de gennemføringer, der skal laves endnu ikke er udført. Jeg tager derfor i dag fat i projektlederen for at få det færdiggjort.

Den øvrige Søsport

Indflytning og indretning af den øvrige Søsport bliver forslået til weekenden den 29. og 30. oktober. Der kunne det være rart om Kvak kunne møde talstærkt op og give en hånd med. Særlig medlemmerne af indretningsgrupperne er der bud efter, men der er plads til alle.

Der bliver slået aktiviteter for de to dage op på hjemmesiden, når vi ved mere på mandag efter Brugerrådets møde. Dog kan det være fint, om I allerede nu kan reservere en eller begge dage. Vi har nemlig kun indflydelse, hvis vi er tilstede.

/Bestyrelsen

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

Generalforsamling 2023 i Kvak

Generalforsamling 2023 i Sportsdykkerklubben Kvak   Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens årsberetning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Valg af

Læs mere »

Fejring på Aarhus Lystbådehavn

I anledningen af at Aarhus Lystbådehavn får certifikatet for Sikker Havn, afholdes der en fejring mandag den 12. juni. Fejringen vil foregå ved Træskibshavnen, hvor

Læs mere »