Foreningsudvikling i samarbejde med DSF

Sportsdykkerklubben KVAK indgår i et samarbejde med Dansk Sportsdykker Forbund om udvikling af klubben.

Det gør vi af flere årsager; den vigtigste er klubben evne til at overleve og forny sig til fremtiden.

Derudover må vi sande at klubbens gennemsnitsalder er steget igennem de seneste år. Derfor skal vores evne til at tiltrække og fastholde nye- og yngre dykkere skal styrkes. Samtidig med at vi skal fastholde de medlemmer vi allerede har.

Vi har med ombygningen af Søsporten får nye og unikke muligheder, som kan være med til at styrke vores position. Vores placering på Århus Ø, gør at vi bliver set af mange. Og så har vi verdens bedste medlemmer! Der er så mange gode grunde til at Sportsdykkerklubben KVAK skal være det naturlige valg, når nye dykkere kigger efter et fællesskab til at dyrke deres passion.

Første skridt af DSFs tilbud om at indgå i et udviklingssamarbejde af Sportsdykkerklubben KVAK har vi fået tilsendt et spørgeskema. Spørgeskemaet er anonymt. Forvent det tager cirka 10-15 minutter at udfylde. Skemaet er åbent i en uge.

https://forms.office.com/e/fYeVgWL2i7

For at få så klart et billede af klubben er spørgeskemaet åbent for at alle medlemmer kan udfylde et skema og efterfølgende samles resultater i en rapport. Rapporten vil DSFs udviklingskonsulent, Nicolai, vil komme forbi og præsentere for os til en klubaften.

Vil du vide mere om projektet, kan du læse om det på DSFs hjemmeside,

https://www.sportsdykning.dk/nyheder/klubudvikling-hvordan-kommer-vi-igang/

Vi håber, at du vil hjælpe KVAK med at ruste sig til fremtiden.

Bestyrelsen

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

Generalforsamling 2023 i Kvak

Generalforsamling 2023 i Sportsdykkerklubben Kvak   Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens årsberetning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Valg af

Læs mere »

Fejring på Aarhus Lystbådehavn

I anledningen af at Aarhus Lystbådehavn får certifikatet for Sikker Havn, afholdes der en fejring mandag den 12. juni. Fejringen vil foregå ved Træskibshavnen, hvor

Læs mere »