Blast from the past!

Hej med jer.

Hjemmesiden er blevet opdateret med et ganske omfattende billedarkiv. Sådan ca. 1800 billeder. Et stort udtryk for at vi er klub med meget historie. Der er billeder fra 1975 og frem. Jeg tænker at mange af billederne ikke har været beskuet siden de blev lagt på en hylde i klubben i 90’erne og så indtil nu hvor jeg scannet dem ind.

Jeg håber at i vil bruge 10 min på at kigge lidt på dem engang ved lejlighed. Der er mange sjove billeder af nuværende og tidligere medlemmer.

Mange af de tidlig opslag fra 1975 og frem mangler et årstal. Skulle der sidde en Ole eller andet medlem med viden hvilket år det er taget i må i gerne lige skrive. Har man nogen billeder derhjemme som man mener vil gøre sig godt i vores arkiv er i også velkommen til at skrive til mig.

MVH Emil

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

Generalforsamling 2023 i Kvak

Generalforsamling 2023 i Sportsdykkerklubben Kvak   Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens årsberetning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Valg af

Læs mere »

Fejring på Aarhus Lystbådehavn

I anledningen af at Aarhus Lystbådehavn får certifikatet for Sikker Havn, afholdes der en fejring mandag den 12. juni. Fejringen vil foregå ved Træskibshavnen, hvor

Læs mere »