Af hjertet tak

Hvor er det fedt at se hvordan vores klub formår at stille op og arbejde sammen.

Vi er kommet rigtig godt fra start med indflytningen i Søsporten og containerne står næsten tomme. Nu mangler kun kompressorrummet at flytte adresse.

Der er vi desværre ikke klar med endnu, da der mangler brandsikre gennemføringer. Jeg tager fat i Århus Kommunes projektleder på mandag.

I Kvaks bådhal begynder det også at se godt ud, dog vil jeg anbefale, at alle afventer med at flytte udstyr ind til der kommer lås på den lilla dør.

Jeg vil gerne takke alle i Kvak for at stille op, komme med input og på anden vis bidrage med at gøre Kvak til Århus mest aktive og sociale dykkerklub.

Vi har nu de perfekte rammer for at udvikle Kvak fremadrettet – og jeg syntes, at vi skal udnytte den kæmpe mulighed, som vi har fået. Jeg glæder mig til det videre arbejde i samarbejde med jer.

/Formanden

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

Generalforsamling 2023 i Kvak

Generalforsamling 2023 i Sportsdykkerklubben Kvak   Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens årsberetning 4. Fremlæggelse af regnskab 5. Valg af

Læs mere »

Fejring på Aarhus Lystbådehavn

I anledningen af at Aarhus Lystbådehavn får certifikatet for Sikker Havn, afholdes der en fejring mandag den 12. juni. Fejringen vil foregå ved Træskibshavnen, hvor

Læs mere »