Af hjertet tak

Hvor er det fedt at se hvordan vores klub formår at stille op og arbejde sammen.

Vi er kommet rigtig godt fra start med indflytningen i Søsporten og containerne står næsten tomme. Nu mangler kun kompressorrummet at flytte adresse.

Der er vi desværre ikke klar med endnu, da der mangler brandsikre gennemføringer. Jeg tager fat i Århus Kommunes projektleder på mandag.

I Kvaks bådhal begynder det også at se godt ud, dog vil jeg anbefale, at alle afventer med at flytte udstyr ind til der kommer lås på den lilla dør.

Jeg vil gerne takke alle i Kvak for at stille op, komme med input og på anden vis bidrage med at gøre Kvak til Århus mest aktive og sociale dykkerklub.

Vi har nu de perfekte rammer for at udvikle Kvak fremadrettet – og jeg syntes, at vi skal udnytte den kæmpe mulighed, som vi har fået. Jeg glæder mig til det videre arbejde i samarbejde med jer.

/Formanden

Du kan kun redigere dine egne opslag.

Skriv et svar

KVAK Madklub

På mandag er der igen mulighed for at møde dine gode dykkervenner over et måltid mad, når KVAK Madklub igen holder åbent. Denne gang er

Læs mere »

Ny kasserer i KVAK

Johanne har meddelt bestyrelsen, at hun ønsker at fratræde posten som kasserer samt udtræde af bestyrelsen i Sportsdykkerklubben Kvak. Johanne begrunder sin beslutning med personlige

Læs mere »

Info til medlemmerne (nøglebokse)

Der er nu opsat nøglebokse i metalværksted og i bådhallen. Boksene giver adgang til Kvaks skabe i henholdsvis værksted og skabsgang. Nøgleboksen i værkstedet har

Læs mere »